Gieselbaargbloazers blazen 1e Advent aan bij kerken in Westerwolde

WESTERWOLDE – Zondagmorgen 3 december, de eerste Adventszondag van dit jaar, gingen de Giezelbaargbloazers traditiegetrouw bij de kerken in Sellingen, Onstwedde, Blijham en Vlagtwedde langs om het Advent aan te blazen.

Jaarlijks op de eerste dag van het Advent wordt in groepsverband op een vast punt in het dorp het Advent aangeblazen. Het is ook de eerste dag dat in de buitenlucht op de midwinterhoorn mag worden geblazen.

De Giezelbaargbloazers hebben een aantal jaar geleden besloten dit bij de kerspelkerken van Westerwolde, waar die zondag een dienst wordt gehouden, te doen. Het aanblazen vond tussen 9 en half 10 plaats.

Foto’s : Johannes Velthuis en Jan Glazenborg
Verslag : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *