Geomarkt in Wedde trok ruim 1200 bezoekers

Door Aike Godlieb apr21,2024

WEDDE – Zondag 21 April werd vanaf 10:00 werd de jaarlijkse Geomarkt georganiseerd op Landgoed Tenaxx in Wedde.

Dit jaar waren er 70 kramen gevuld met Mineralen, Fossielen, Geologie, Archeologie en Natuur, kortom alles wat uit de grond komt. Verenigingen en organisaties gaven informatie en de Handelaren verkochten hun handelswaar, tussen de ruim 30 levensgrote Dino’s, waarvan enkele brullen en zelfs bewegen. Een uniek evenement is deze prehistorische omgeving,

Vorig jaar was het 20 graden en trok het evenement ruim 2000 bezoekers maar door het koude en af en toe regenachtige weer trok de Geomarkt dit jaar 1200 bezoekers aldus organisator Eric van Ijsseldijk.

Presentator, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *