Sint en Pieten komen met brandweer aan in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Vanwege zijn druk programma zaterdagmiddag 25 november moest Sinterklaas gebruik maken van de brandweer van Vlagtwedde.

Op het plein voor het Aambeeld werd hij enthousiast begroet door een grote kinderschare. Deze kinderen waren in afwachting van de Sint, onder leiding van een echte discopiet met twee danseressen, bezig met een echte Pietendisco. De andere Pieten zwierven, nadat ze een bezoek hadden gebracht aan de Bolderborg, op dat moment door Vlagtwedde. Toen de Sint zich eindelijk door de kindermenigte op het podium van een grote trailer kon zetelen kregen alle kinderen een moment om de Sint te begroeten en hun tekeningen te overhandigen

Verslag : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *