Mien Dörp

 • Krewerd – Mien Dörp (29) – Deel : 2
  KREWERD – In deel 2 van Krewerd gingen Gert en Aike op bezoek bij Boer Bart, zochten ze de oude lagere school op in het dorp en kwamen terecht bij een eierenverkoper.
 • Krewerd – Mien Dörp (29)
  KREWERD – Gert en Aike zijn weer op pad door de Groningse provincie en bezochten in dit dorp de Middeleeuwse Maria kerk die vooral bekend is om zijn orgel. In dit kleine dorpje staan 45 huisjes en er wonen 75 inwoners. Kortom klein maar gezellig fijn Check onze aflevering en ga met ons mee op… Lees meer: Krewerd – Mien Dörp (29)
 • Wagenborgen – Mien Dörp (28)
  WAGENBORGEN – In deze 28e aflevering van Mien Dörp zijn we in de plaats Wagenborgen, bekend van : Groot Bronswijk, tot 1960 Vereniging Tot Christelijke Liefdadigheid (TCL) geheten, dit was een instelling voor gehandicaptenzorg, en na 1960 psychiatrisch centrum in dit dorp. Gert en Aike namen ook even een kijkje bij de voetbalvereniging van het… Lees meer: Wagenborgen – Mien Dörp (28)
 • Huizinge Alf 2 – Mien Dörp (27)
  HUIZINGE – In dit 2e deel vanuit Huizinge zoeken Gert en Aike, Reint Hommes thuis even op, Hommes is de aangewezen persoon als het om de geschiedenis en landschap van het dorp gaat. Daarom namen ze ook even een kijkje in het dorp …………………ik zeg kieken, oftewel start die video maar snel in. presentatie :… Lees meer: Huizinge Alf 2 – Mien Dörp (27)
 • Huizinge – Mien Dörp (27)
  HUIZINGE – Vandaag zijn Gert en Aike in het kleine maar wel gezellige Groningse dorp Huizinge waar ooit de aardbevingen in de provincie zijn begonnen. Ze spraken daar met een aantal inwoners in het dorp…..we verklappen niet te veel ik zeg gewoon kijken en ga mee op reis. Vandaag zie je deel : 1 presentatie:… Lees meer: Huizinge – Mien Dörp (27)