Grunneger streekproducten en leeswaark op minimarkt in Vlagtwedde

Door Aike Godlieb mrt22,2024

VLAGTWEDDE – Vanmiddag was het gezellig druk op de Grunneger Minimarkt bij de Blokker / Top1 Toys in Vlagtwedde.

In de winkel werden diverse Grunneger producten aangeboden. Er konden eierballen worden geproefd en gekocht die door Restaria Westerwolde werden gemaakt, ze hadden eierballen naar eigen recept en eierballen die ze inkopen. Proeven bij BijThijs van een lekker Westerwolds biertje of genieten van een echte Groninger Fladderak. De spekkedikken van de Onstwedder Gaarv’n werden bijna van de ijzers afgepakt. Zelfs Henk Vieregge ging, in het tenue van de Onstwedder Gaarv’n, helpen met het bakken, wat hem goed afging. Vleesbedrijf Huls was er met de beroemde Grunneger metworsten en Primera Vlagtwedde met “Grunneger leeswaark.

Verslag, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *