Lichtjesoptocht Alteveer, Holte, Onstedde en in Vlagtwedde, Veele en Wedde

Door Aike Godlieb dec22,2023

ALTEVEER/VLAGTWEDDE – Vrijdagavond 22 december werd de tweede Tanger tractor toer- en lichttocht georganiseerd.

Na het succes van vorig jaar organiseerde Elise Hageman, in samenwerking met het Tanger Tapje en Strockmeijer IJzer- en Metaalhandel, vanavond voor de tweede keer een lichtjestocht met 95 versierde trekkers door Alteveer, Holte en Onstwedde.

Tegelijkertijd organiseerde S.T. Toertocht op hetzelfde moment hun 1e lichtjestocht met 25 versierde trekkers door Vlagtwedde, Veele en Wedde. Alle deelnemers reden voornamelijk stapvoets, zodat iedereen kon genieten van de lichtjes en versieringen.

Verslag : Geesje Godlieb
Camera : Hilvert Huizing, Henk Pruim, Koos Schanssema en Aike Godlieb
Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *