Simka en Gretha trouwen in Vlagt Vegas

Door Aike Godlieb aug25,2023

VLAGTWEDDE – Vrijdagmiddag 25 Augustus 2023 zijn Simka Buss en Gretha Scholtens in het huwelijksbootje gestapt.

Tijdens deze Week der Besten is Vlagtwedde omgetoverd worden tot het mooie Vlagt Vegas. Net als in Las Vegas kon er ook worden getrouwd. Daarom plaatste de organisatie een oproep aan potentiele bruidsparen om de kans te pakken om op een bijzondere wijze, namelijk in een Amerikaans/ Las Vegas thema, te trouwen. Deze kans lieten Simka Buss en Gretha Scholtens niet aan zich voorbij gaan. Nadat ze een kleine week geleden hun vrijgezellenfeest, die vrienden voor hen hadden geregeld, vierden stapten ze vanmiddag in het huwelijksbootje.

De plechtigheid vond plaats in het parkje aan de Schoolstraat in Vlagtwedde. Het parkje was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een romantische trouw locatie. De dames kwamen in vol ornaat in een limousine aan. In het parkje werden ze door familie en vrienden opgewacht.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) Sonja Schreuder verbond de dames in de echt. Nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven werden er witte duiven losgelaten. Nadat het kersverse paar de felicitaties in ontvangst had genomen werd de bruidstaart aangesneden.

Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *