Team Wollinghuizerweg wint Kelnerrace

Door Aike Godlieb aug24,2023

VLAGTWEDDE – Donderdagavond 24 augustus werd er bij Partycentrum Rendering tijdens deze 29e week der besten het onderdeel : de Kelnerrace gestreden tussen de diverse teams.

Er moest eerst 10 rondjes worden gelopen rondom een pion, daarna moest de deelnemer 12 plastic bekertjes vullen met water op een dienblad zetten en daarna over een parcours lopen : door de autobanden, lopen over een wiebelplank die over een zwembad lag, hier mochten iemand van het team een hand vasthouden voor de veiligheid, daarna een slalom rondom de pionnen, onder het rood-witte lint door, deze mocht alleen aangeraakt worden met de schouder, over de wipwap, daarna weer een slalom rondom de pionnen, daarna werd het dienblad gegeven aan een mede teamlid nam men plaats in de kruiwagen werd het dienblad weer terug gegeven en daarna in volle treinvaart richting het begin met onderweg als enige obstakel weer het rood-witte lint met de schouder optillen en hiermee met elkaar zorgen dat op het eind zoveel mogelijk liters water in de emmers kwam te zitten. Ieder team kreeg hiervoor 10 minuten. Dit spektakel leverde natuurlijk hele mooie beelden op.

Einduitslag van deze Kelnerrace : 1e plaats Team : Wollinghuizerweg (14 kilo water) 2e Plaats Team : Schoolstraat (13.4 kilo water) Een gedeelde 3e plaats voor team : Vledderkamp/Oostersingel samen met team Boermarke (13.1 kilo water)

Presentatie : Tedo Swarts, Gert Huttinga en Jan Hebers
Verslag, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *