Senioren op meezing visite bij Roegh eten en drinken

Door Aike Godlieb aug24,2023

VLAGTWEDDE – Senioren op Meezing Visite van Week der Besten bij Roegh eten en drinken

Een sterk punt van de organisatie van de Week der Besten is toch wel dat er voor iedereen een activiteit wordt georganiseerd. Zo was er vanmiddag weer de traditionele seniorenmiddag. Een mooie zaal vol bezoekers was er vanmiddag in restaurant Roegh eten en drinken.

De senioren die niet op eigen gelegenheid konden komen werden met bussen opgehaald en naar het restaurant gebracht. Daar gingen ze op Meezing Visite, eet duo die de bezoekers meenam op een gezongen reis naar toen. Met muziek uit de 30-er jaren en natuurlijk ook de jaren zestig.

Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *