RTV Westerwolde marathon uitzending levert 8500 euro op voor CliniClowns

Door Aike Godlieb aug25,2023

VLAGTWEDDE – Donderende en spetterende eind van radio Westerwolde actie voor CliniClowns met opbrengst van 8.500 euro

Het donderde en spetterde tijdens de afsluiting van de marathonuitzending van Radio Westerwolde voor CliniClowns. Terwijl voorzitter Willem Meffert en penningmeester Jan de Vries zich hadden teruggetrokken om de opbrengst te tellen donderde de onweer en kletterde de regen op de tent waarin de vrijwilligers van RTV Westerwolde, de Bierfietsers en de vrijwilligers van de Week der Besten opeengepakt wachtten op de eindscore.

Samen met Giny Luth, wethouder van de gemeente Westerwolde en Chris Steenbergen de ambassadeur van Cliniclowns, werd verwachtingsvol uitgekeken naar de opbrengst. Giny Luth prees de vrijwilligers die deze actie mogelijk maakten voor hun inzet, in het bijzonder toch de jonge mannen van de Bierfietsmarathon, zij fietsten 3.500 euro bij elkaar.

De ambassadeur van CliniClowns was bijna sprakeloos toen hij de cheque van 8.500 euro kreeg overhandigd. Het totaalbedrag wat naar de CliniClowns wordt overgemaakt komt hiermee op ruim 12.000 euro. Wat kunnen we daar veel clowns voor op pad sturen zei hij.

Camera : Michiel van der Spek
Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *