7500 bezoekers naar Magisch Samhain in Vesting Bourtange

Door Aike Godlieb okt28,2023

BOURTANGE = In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 oktober werd in Vesting Bourtange Magisch Samhain georganiseerd.

Samhain is een van de oudste feesten, het wordt al duizenden jaren gevierd. Voor de Kelten was dit ook het begin van het nieuwe jaar. Het feest houdt verband met de seizoenswisseling en de cyclus van het leven. 7500 bezoekers kwamen dit weekend uitgedost in prachtige uitbeeldingen van fantasie, sprookjes en alles wat creatief bedacht kon worden.

In de hele vesting stonden diverse kramen met bijzondere koopwaar en was er horeca en muziek te vinden. Tevens was er een kinderplein en diverse attracties. Op de zaterdagavond was er ter afsluiting van de 1e dag een spectaculaire vuurshow te zien.

Presentatie : Grietje Godlieb-Schuitema
Verslag : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *