Halloweenoptocht Vlagtwedde ondanks miezerig weer groot succes

Door Aike Godlieb okt27,2023

VLAGTWEDDE – Vrijdagavond 27 oktober werd in Vlagtwedde de jaarlijkse Halloweenoptocht gehouden.

Alle deelnemers verzamelden zich op het schoolplein van M.F.A t Aambeeld in Vlagtwedde. De optocht startte om 19:00 uur onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Dindua, Tijdens deze looproute kwam je van allerlei griezelige momenten tegen en uiteindelijk kwam men op het eindpunt : het Marktplein. Hier kregen alle deelnemende kinderen een attentie. Er was disco met een lasershow, en konden de kinderen een broodje bakken, en wie heeft er ook niet zo’n heerlijk bekertje “griezelranja” gedronken ?. Ondanks het miezerige weer liepen er in totaal tussen de 250 en 300 kinderen mee.

Dit evenement werd georganiseerd door de Winkelgroep Vlagtwedde.

Verslag : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *