Team Boermarke wint ECOtherm Strijd der besten 2023

Door Aike Godlieb aug27,2023

VLAGTWEDDE – Week der Besten werd afgesloten met ECOtherm Strijd der Besten en huldiging van alle prijswinnaars Vanmiddag werd de 29e editie van de Week der Besten afgesloten met de Ecotherm Strijd der Besten.

Op de Wilhelminastraat werd voor Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan de laatste battle gestreden; Team van de Buurtbattle, aangevuld met andere team streden vanmiddag om de prijzen. Volgens één van de bestuursleden van de Week der Besten was de strijd door de regen een waar waterballet. Toch werd de wedstrijd afgewerkt en volgde even na drie uur de huldiging van alle prijswinnaars.

De prijzen gingen naar: ECOtherm Strijd der Besten: 1-Boermarke 43 punten, 2-V.SV. ’74 40 punten, 3-Oostersingel /Vledderkamp 39 punten.

Buurtbattle: 1-Boermarke 842,50 punten. 2-Onstwedderweg 790 punten, 3-Wollinghuizerweg 720 punten. 4-Schoolstraat 610 punten en 5-Oostersingl 587,50 punten.

Mooiste straat: 1-Boermarke, 2-Wollinghuizerweg, 3-Onstwedderweg. Winnaar voetbalbord: 1-Oostersingel /Vledderkamp

Er waren oorkondes voor: RTV Westerwolde voor 35 uur marathon uitzending actie CliniClowns Bierfietsers 24 uur bierfietsen ook ten bate van de CliniClowns.

Er werd afscheid genomen van drie bestuursleden van de Week der Besten, te weten: Joyce ten Holt, Jeroen Twickler en René Haaijer. Een afsluiting van een buitengewoon mooie aflevering van de Week der Besten 2023. Op naar een mooie dertigste aflevering van deze door een mooie grote groep vrijwilligers georganiseerde “Week der Besten”.

Presentatie : Tedo Swarts en Jan Hebers
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *