H. van Oosten viert 45 jarig bestaan met open dag.

Door Aike Godlieb jun24,2023

MEEDEN – H. van Oosten in Meeden vierde zaterdag 24 juni hun 45-jarig bestaan met een open dag op hun eigen bedrijfsterrein aan de Duurkenakker.

Duizenden mensen kwamen naar deze open dag om een kijkje te nemen op dit bedrijf waar 35 standhouders (leveranciers en zakenrelaties van het loonbedrijf) die dag aanwezig waren. Voor de jongste bezoekers was er een springkussen, kon men worden geschminkt en entertainer Jos Tipker deed daar zijn show.

GESCHIEDENIS – 1978 OPRICHTEN VAN HET LOONBEDRIJF

Henk van Oosten runde samen met zijn ouders en broer een melkvee- en varkensbedrijf in Muntendam. De familie wilde graag uitbreiden en zo besloot Henk te beginnen met het reinigen van sloten bij agrariërs, dus werd in 1978 de eerste stap gezet voor het oprichten van een loonbedrijf. Binnen H. van Oosten Loon- & Grondverzetbedrijf is agrarisch loonwerk en grondverzet nog steeds de belangrijkste activiteit van het bedrijf. Onder H. van Oosten Intermediair & Logistiek B.V. valt de mestdistributie. In het bedrijf werken in totaal 20 medewerkers, waarvan 5 mensen werkzaam zijn op het kantoor, 7 medewerkers in het loonwerk waarvan 2 gedetacheerd zijn aan de biogas installatie in Veendam en 8 vrachtwagenchauffeurs.

Videoverslag, Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *