Groot Westerwolde Tocht voor de 3e keer weer een groot succes

Door Aike Godlieb jun18,2023

WEDDE – Zondag 18 Juni werd voor de derde keer de Groot Westerwolde Tocht gehouden.

Iedereen kon meedoen aan deze wandel- en hardlooptocht van Team Wens Marathon over 10 en 21,1 kilometer door Westerwolde. De tocht werd weer georganiseerd door Team Wens Marathon. Dit om geld in te zamelen voor Stichting Wensambulance Noord-Nederland. Naast het inschrijfgeld was het de bedoeling dat elke deelnemer minstens 25 euro sponsorgeld doneerde. Het geld werd door de deelnemers rechtstreeks overgemaakt aan Wensambulance Noord-Nederland, zodat zij zeker weten dat elke betaalde euro volledig naar het goede doel gaat. De deelnemers startten en finishten in het centrum van Wedde. De routes liepen deze keer in noordoostelijke richting, onder meer door De Gaast. Alle deelnemers kregen een shirt, een herinnering en allerlei lekkers op de verzorgingsplaatsen onderweg. In verband met de warmte werd er onderweg extra water en iets lekkers uitgedeeld. Ook stonden er extra medische teams klaar. Het was ondanks de hitte een zeer geslaagde dag.

Foto : Dethmer Kupersdeqit.com

Presentatie : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *