Vegas, spring en raak winnaar 6-kamp

VLAGTWEDDE – Gelijk opgaande wedstrijd tijdens de Zeskamp van de Week der Besten Dinsdagavond 22 Augustus was er de traditionele zeskamp van de Week der Besten.

Deze Zeskamp werd georganiseerd door Turks specialiteiten restaurant De Sultan in samenwerking met Stal Westerwolde. Vanuit het bruisende Las Vegas werd een uitstapje gemaakt naar Texas voor een zeskamp in Westernstyle aan de Wilhelminastraat. De zeskamp trekt altijd een enthousiast publiek die geniet van de onderdelen die worden afgewerkt.

De teams die gekleed waren in het thema ‘Western’ konden extra punten verdienen voor de buurtbattle. In deze battle strijden de buurtverenigingen om punten in diverse onderdelen van de Week der Besten. Er waren vanavond acht teams bestaande uit zes personen, waarvan één dame verplicht aan de spellen moest deelnemen. De deelnemende straten mochten twee jokers in zetten (twee personen die niet uit de straat komen of geen lid zijn van de buurtvereniging).

Na een gelijk opgaande strijd was de overwinning uiteindelijk voor “Vegas, spring en raak”. de plaatsen twee t/m acht waren voor : Jas pakke en oprotten – Zonnebil – Stiekelbos – Dom, lomp en famous – Wollinghuizerweg – Zonnekont en als laatste eindigden de Winnaars.

Presentatie : Gert Huttinga
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *