Beeldend Media “The Masked Singer” groot succes in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Het nieuwe onderdeel tijdens deze 29ste editie van Week der Besten: Beeldend Media “The Masked Singer” was een groot succes.

Ruim 200 bezoekers kwamen kijken naar dit onderdeel van de week der besten. Dit evenement was een verplicht onderdeel van de buurtbattle. Maanden hebben de deelnemers het stil gehouden dat ze aan “The Masked Singer” mee gingen doen. Na weken van voorbereiden met onder anderen een promofilmpje en een hintsfilmpje met Aike Godlieb van GenAmedia Nieuws was het dan zondag 20 augustus 2023 zover.

Omdat ook de zes deelnemers niet mochten weten wie hun medestanders waren werden ze gistermiddag door de organisatie geblinddoekt” van huis gehaald “ontvoerd” en naar de artiestenruimte bij Partycentrum Rendering gebracht. “The Masked Singer” was gebaseerd op het televisieprogramma met dezelfde naam, maar dan met zes bekende Vlagtwedders als deelnemers. Voor zo’n 200 koppig publiek en een jury moesten zij onherkenbaar in een mooi pak een liedje zingen.

De Top 10 die mee heeft gedaan aan het raden naar de identiteit van de Masked Singer bestond uit: FC Buitenspel, Tokkies, Ansam, Bourtange, AK, Damian, Mar, Syl & Niamh, Tirseasmay en Onstwedderweg. Aan “The Masked Singer” deden mee: Erik en Francina Wilts als Donny en Chantal Marcel Kok als Holy Pope Loeke van Hoorn als De Grand Dame Thijs Dijkstra als David de Kabouter Gert Luijten als Platvoet

De Grand Dame heeft gewonnen. “Ze” werd het minst vaak geraden; maar vier keer! Ook de jury heeft “haar” niet geraden. Erik en Francina Wilts als Donny en Chantal werden negen keer geraden, Marcel Kok als Holy Pope tien keer, Thijs Dijkstra als David de Kabouter twintig keer en Gert Luijten als Platvoet eenentwintig keer. Het was een zeer geslaagd en druk bezocht evenement, mede mogelijk gemaakt door HJ Sound, JOJO uit Vriescheloo, GenAmedia, Josien Bakker, Gert Huttinga en Beeldend Media als sponsor.

Camera : Geesje Godlieb en Aike Godlieb
Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *