3e Midzomerfair door Winkelgroep Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Winkeliersgroep Vlagtwedde organiseerde voor de derde keer een midzomerfair op vrijdag 28 Juni.

In het centrum van Vlagtwedde presenteerden de lokale ondernemers zich met kraampjes en vele activiteiten zoals : Bij Van Hoorn waar er een heuse Stokpaardjes race werd gehouden.

Vele lees en vakantieboeken waren er te koop bij de stand van Primera. En konden de kinderen bij het Naaiatelier in het dorp zich laten schminken. Een kopje L’OR koffie maken werd gedemonstreerd bij Blokker Vlagtwedde of dan toch maar een lokaal Westerwolder biertje kopen of misschien een jenevertje Bij Thijs.

Tijdens deze warme zomerse dag kon men onder andere een verkoelend ijsje kopen bij de stand van Buffelfarm Meems. Verder hield Jongerencentrum B there open huis en op het plein voor de DA drogist stond een springkussen voor de jeugdige bezoekers.

Verslag : Geesje Godlieb
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *