Zomermarkt bij zorgboerderij de Spinberg levert 800 euro op voor Wensambulance Noord Nederland

JIPSINGHUIZEN – Zaterdag 22 Juni organiseerde zorgboerderij de Spinberg een zomermarkt, en deze dag was extra feestelijk want de zorgboerderij heeft dit jaar wat te vieren.

Onder het genot van zonnige weersomstandigheden waren er vele kraampjes te bezoeken waar diverse spullen te koop werd aangeboden. Ook de krentenbollen van Onstwedder Gaarv’n gingen als warme broodjes over de toonbank. De kinderen konden zich laten schminken en zich vermaken op de springkussens, en ook voor de inwendige mens war er allerlei lekkers te koop.

Op deze markt kon men lootjes kopen voor het rad van avontuur waar de inkomsten naar Stichting wensambulance Noord Nederland gingen. De zorgboerderij werden kort geleden ook geconfronteerd door een bewoner die plots ernstig ziek werd en zijn laatste wens was om de zanger Jannes nog een keer te zien. Helaas ging zijn gezondheid zo snel achteruit dat dit niet meer te realiseren was.

De sponsoren en bezoekers brachten met elkaar een totaal bedrag van 800 euro op voor de Stichting Wensambulance Noord-Nederland.

Verslag : Geesje Godleb en Aike Godlieb
Dronebeelden : GenAmedia Drone
Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *