Kleine 10.000 bezoekers op 14e Landbouwbeurs Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – De 3 daagse landbouwbeurs die op 14,15 en 16 juni werd georganiseerd op het evenemententerrein van Vlagtwedde trok dit jaar ongeveer 10.000 bezoekers.

De opening werd gedaan door de beoogde nieuwe staatssecretaris Herstel Groningen : Eddie van Marum (BBB). Na inleidende woorden van Harry Eckhardt en gedeputeerde Henk Emmens beloofde de staatssecretaris dat hij zijn uiterste best zal doen in zijn nieuwe functie voor het herstel van Groningen. Op de Landbouwbeurs mochten uiteraard de dikke landbouwmachines en stands van diverse organisaties niet ontbreken.

Maar de landbouwbeurs biedt meer: Zo stond er een reuzenrad en waren er demonstraties met grondverzetmachines. Ook was de Vereniging Het Groninger Paard aanwezig. Naast mennen werd er een wedstrijd ringrijden gehouden. Stichting Bovem uit Bourtange had op deze beurs weer flink uitgepakt. Er was een veelvoud aan oldtimer trekkers en machines te bewonderen.

Ondanks het af en toe regenachtig weer kan het bestuur en hun vrijwilligers met trots terugkijken op een geslaagde beurs.

videoverslag : Geesje Godlieb
dronebeelden : Westerwolder Drone
presentatie, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *