52e Rommelmarkt CJV Excelsior Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Zaterdagmiddag 15 Juni organiseerde de jeugdvereniging CJV Excelsior voor de 52 keer de jaarlijkse rommelmarkt.

Om 13:00 uur werd de markt geopend en liepen vele koopjesjagers het plein op om een van de prachtige oude spullen te kopen. Ook dit jaar waren ontzettend veel spullen opgehaald door de vele vrijwilligers. Deze werden bij gebouw ’t Kruispunt in Vlagtwedde aan de man gebracht. Er was weer veel elektronica spullen, fietsen, kinderspeelgoed, kleding en vele kopjes schotels en glazen verkocht.

Vanaf 14.00 uur werden de meest exclusieve artikelen per opbod verkocht en ook aan de inwendige mens was gedacht. Om vier uur was de rommelmarkt afgelopen. Daarna werd het plein en in het gebouw binnen enkele uren ontruimd en weer schoon gemaakt.

verslag, presentatie, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *