Ruim 400 bezoekers bij 2e Cittaslowdag in Land van Aine

Door Aike Godlieb mei25,2024

TER APEL – Zaterdag 25 mei jl. sloegen de gemeenten Westerwolde en Borger-Odoorn de handen ineen en organiseerden samen de Cittaslowdag 2024 in Ecodorp Land van Aine in Ter Apel.

De dag stond in het teken van “de schatten van de streek”. Bezoekers maakten kennis met streekproducten, kunst en cultuur. Maar ook sportieve activiteiten, rondleidingen en workshops stonden op het programma. De Cittaslowdag bood voor iedereen wat wils. Er stonden zo’n 25 marktkramen met streekproducten, kunst en meer.

De ruim 400 bezoekers konden kanovaren, deelnemen aan rondleidingen en workshops, of genieten van huisgemaakte, duurzame lekkernijen uit de tuin en keuken van Land van Aine. Helaas speelde ook daar het weer de organisatie parten. Ondernemers, stichtingen en verenigingen uit Westerwolde of Borger-Odoorn die de kernwaarden van Cittaslow uitdragen, kunnen Cittaslow supporter worden.

Westerwolders kunnen voor meer informatie terecht op www.westerwolde.nl/cittaslow Inwoners uit Borger-Odoorn kunnen naar https://www.borger-odoorn.nl/cittaslow.

presentatie, camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *