Pinksterfeest Jipsinghuizen – zonnig, gezellige drukte en volop vermaak voor jong en oud.

Door Aike Godlieb mei19,2024

JIPSINGHUIZEN – Op 1e Pinksterdag werd er in Jipsinghuizen weer het Jaarlijkse Pinksterfeest georganiseerd.

Dit jaar konden de bezoekers genieten van de traditionele braderie en marktkramen, waar bewoners en standhouders hun spullen verkochten zoals o.a. puzzels, kinderspeelgoed, kleding, bloemen en nog veel meer. Ook waren er vele oldtimer tractoren en auto’s te bekijken.

Op het horecaplein werd een competitie gehouden van de rodeo bed dit is de variant op de welbekende rodeostier. Wie het langste op de rodeobed kon blijven liggen zonder er af te vallen had gewonnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men op dit plein genieten van live muziek door de allround coverband Betstay.

verslag : Geesje Godlieb
camera en montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *