29e Festival Montmartre Sellingen als vanouds druk bezocht

Door Aike Godlieb jul9,2022

SELLINGEN – Op zaterdag 9 juli 2022 werd Sellingen eindelijk weer omgetoverd tot een Franse kunstmarkt: Montmartre Sellingen die dit jaar voor de 29e keer werd georganiseerd. Van 11:00 tot 17:00 uur stalden ongeveer honderd kunstenaars hun kunstwerken uit op de markt.

Het festival werd geopend door wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde Er is was van alles te zien op de markt. Denk aan verschillende schilderijen, van stillevens tot portretten, maar ook aan beelden van klei en porselein, handgemaakte hoeden, kleurrijke sieraden en levendige foto’s.

Ook kreeg je de unieke kans om kunstenaars ter plekke aan het werk te zien. Tevens werden er diverse Exposities en workshops gegeven. Ook voor een hapje en drankje was er voldoende aanbod. Zoals een glaasje rode wijn, een Franse borrelplank, een Westerwolds biertje of een patatje. En natuurlijk ook voor een kopje koffie kon men terecht.

Het was een drukbezochte en zonnige festival dag in het mooie Sellingen.

Verslag : Geesje Godlieb, Camera en Montage : Aike Godlieb

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *