GenAmedia | Bedrijfsfilmpjes, RTV Producties, Uitvaartvideo, Fotografie en PowerPoint presentaties

Ook voor een waardige en respectvolle uitvaartvideo bent u bij GenAmedia aan het juiste adres


Een video maken van de uitvaart? Is dat niet een beetje een raar idee om deze gebeurtenis vast te leggen? Is het wel prettig om iemand te hebben die de hele tijd alle emoties filmt?. Deze vragen kunt u ook van de positieve kant bekijken. Waarom zou u een uitvaartvideo juist wel doen?


Terug bekijken van de uitvaart

U kunt de uitvaartvideo op ieder gewenst moment weer terug zien. Op de dag zelf gaat alles snel voorbij door alle emoties die erbij komen kijken. U kunt niet overal bij stilstaan. Veel mooie momenten worden vastgelegd: de speeches, de decoratie en het afscheid. Er vallen dingen op die u op de dag zelf niet hebt gezien. De mooie woorden die zijn gesproken kunt u weer beluisteren. En dat terwijl u rustig thuis in vertrouwde omgeving op de bank zit.Verwerking van het verlies

Het kan een uitkomst zijn om de uitvaart op video te hebben voor de mensen die door omstandigheden niet aanwezig konden zijn. Het zien van de video en mooie woorden kan voor hen ook een moment zijn om het afscheid te verwerken. Ook voor jonge kinderen kan het later een mooie terugblik zijn als het bijvoorbeeld om de uitvaart van hun vader of moeder gaat.


Wat wilt u zien in de uitvaartvideo

Als er wensen zijn vanuit de familie wat u gefilmd wilt hebben, bijvoorbeeld alleen de rouwdienst of alles compleet tot aan de begraafplaats, dan is dit natuurlijk altijd te bespreken met ons.


Kosten

Standaardvideo opname en montage van een uitvaartvideo (alleen uitvaartdienst) ligt op 300 € incl. BTW.

Dit is exclusief reiskosten (0,19 cent de kilometer)

en overige wensen die u in de video verwerkt wilt hebben.

Daarvoor reken wij een uurtarief van 75 euro per uur.

Laat een gratis offerte maken door ons zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.


Contact